ЗА МЕН

Здравейте, казвам се Станислав Добрев и вече повече от 3 години се занимавам с изработката на уеб сайтове и графичен дизайн. От година и половина работата ми е 3D моделиране. През многото прекарани часове пред компютъра успях да придобия знания, които смятам, че ще са изключително полезно за Вас и Вашия бизнес. В страница “Услуги” може да разгледате предлаганите от мен услуги, които са на изгодни цени, за да може всеки от вас да се възползва от възможността за собствен уеб сайт, графичен дизайн, 3D CAD модел, които да помогнат за развитието на Ви. Всякакви въпроси и предложения може да изпращате от страницата “Контакти”, а от тук може да видите какво вече съм направил.

Запазвам правото да откажа поръчка непосилна за мен.

ЧЕСТО ЗАДАВИ ВЪПРОСИ

ЗАЩО МИ Е УЕБ САЙТ?

Уеб сайта работи за вас и вашия бизнес 24 часа в денонощието през цялата година без ваш труд. Сайта Ви рекламира 365 дена в годината денонощно.С вашият сайт клиентите могат да бъдат сигурни, че вие сте сериозни и могат да разчитат на вашите услуги. Поддържате непрекъсната връзка с вашите клиенти. Чрез сайта всеки клиент може да се свърже с вас и да очаква отговор от Вас.

КАКВО Е ДОМЕЙН?

Домейнът е името, което потребителите изписват в адресната лента на браузъра, за да заредят вашата уеб страница. Например: dobrevgroup.com

КАКВО Е УЕБ ХОСТИНГ

Хостингът представлява физическото помещаване на файловете на уеб сайта на сървър, постоянно свързан с интернет, осигуряващ достъп на потребителите до вашия сайт.

КОЛКО ЩЕ СТРУВА?

Сигурно се питате, колко ще струва всичко това… Цената на всеки уеб сайт се определя от много фактори. Точната цена зависи от това, какво ще съдържа сайта, функциите му, структурата и т.н.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН
ДОСТЪПНИ ЦЕНИ
КРАТКИ СРОКОВЕ
СИГУРНОСТ И ПОВЕРИТЕЛНОСТ

КЛИЕНТИ